پرستاری از سالمندان با مشکلات شنوایی

نکاتی برای پرستارانی که با سالمندان کار می کنند سلامت تو

متأسفانه اگر این اتفاق بیفتد ممکن است مشکلات، مضاعف شده و بیماری پیشرفت کند. در این مقاله به اهمیت شنوایی و راهکارهای ساده و عملی برای تقویت شنوایی سالمندان اشاره شد. بهتر است همواره با استفاده از این راهکارهای ساده، برای بهبود شنوایی اقدام کرد. زیرا در صورت توجه نکردن به این مشکل، عوارض و مشکلات متعددی، به خصوص کم شدن ارتباطات و دوری از اجتماع را به دنبال خواهد داشت. در این مقاله از سایت امن و آرام، درباره اهمیت شنوایی برای سالمندان، راهکارهای ساده برای تقویت شنوایی، عوامل موثر بر کاهش شنوایی سالمندان و سایر نکات مهم در این خصوص توضیحاتی آورده شده است. به مرور زمان و با کهولت سن مشکلاتی در عملکرد ارگان های مختلف بدن بوجود می آید که یکی از مهم ترین آنها اختلال در شنوایی و مشکلاتی است که برای سیستم گوش بوجود می آید.

احساس زنگ یا صدای وزوز در گوش‌ها، که به آن وزوز گوش نیز گفته می‌شود، یکی دیگر از نشانه‌های شایع کم شنوایی و پیرگوشی است. این صداها به صورت یک نویز مداوم یا متناوب در یک یا هر دو گوش شنیده می‌شوند و معمولاً در سکوت شب یا محیط‌های آرام بیشتر احساس می‌شوند. این علائم می‌توانند از خفیف تا شدید باشند و برای برخی از سالمندان باعث استرس و بی‌خوابی می‌شوند. این احساس زنگ یا نویز ممکن است ناشی از آسیب به سلول‌های شنوایی گوش باشد که با افزایش سن رخ می‌دهد. سالمندان برای جبران کم شنوایی، صدای تلویزیون، رادیو یا دیگر وسایل صوتی را بیش از حد معمول بالا می‌برند.

درمان پیرگوشی

در صورت عدم شنوایی یک گوش فرد سالمند نیز بهتر است از طریق گوش سالم با آن‌ ها صحبت نمایید. کم شنوایی اگر ناشی از آسیب به حلزون یا عصب گوش باشد دائمی و برگشت ناپذیر است لذا مراقبت از شنوایی نسبت به دیگر حواس اهمیت مضاعفی پیدا می کند. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم. هنگامی که پرستاران با بیماران جدید ملاقات می کنند، ضروری است که بدانند بیمارانشان چه نوع داروهایی را مصرف می کنند. پرستاران باید از داروهای بیمار آگاه باشند تا هیچ واکنش نامطلوبی یا عارضه جانبی به نسخه جدید نداشته باشد. به عنوان مثال، پرستارانی که با بیمارانی با چالش های شناختی مواجه می شوند باید واضح و آهسته صحبت کنند و اطلاعات ضروری را تکرار کنند.

3- به افراد خانواده بگویید که قبل از شروع صحبت باید توجه شما را جلب کنند یا اینکه شما از نشانه‌های صورت برای کمک به درک شما استفاده کنند، بنابراین باید هنگام صحبت کردن به شما نگاه کنند. کلینیک سمعک تهران صفیر یکی از معتبرترین مراکز تخصصی و تجویز سمعک در شمال شهر تهران است. تجویز انواع سمعک های نامرئی، پشت گوشی، استخوانی ، وایرلس، فراهوشمند از بهترین برندهای سمعک دنیا از کشورهای آمریکا، آلمان، کانادا، دانمارک ، سوییس در این مرکز با آخرین روش های تجویزی روز دنیا انجام می شود. سمعک با برطرف کردن کم شنوایی مشکل نشنیدن یا کم شنیدن را برطرف می کند و همچنین اینکه یکی از فایده اصلی آن این است با پویا نگهداشتن سیستم اعصاب شنوایی از پیشرفت کم شنوایی جلوگیری می کند. اگر مشکل شنوایی وجود نداشته باشد سالی یک بار بهتر است ارزیابی شنوایی انجام شود اما اگر سابقه ارثی کم شنوایی وجود داشته باشد لازم است هر شش ماه یکبار، تست شنوایی صورت گیرد. استفاده از وسایل صوتی اگر با شدت بالا باشد قطعا باعث آسیب شنوایی غیر قابل بازگشت می شود لذا توصیه می شود اگر از این وسایل استفاده می کنید با شدت پایین گوش کنید.

آیا می‌توان از بروز کم شنوایی در سالمندان جلوگیری کرد؟

برای جلوگیری از آسیب بیشتر به شنوایی، سالمندان باید از محافظ گوش در محیط‌های پر سر و صدا استفاده کنند. حضور طولانی مدت در معرض صداهای بلند می‌تواند به سلول‌های حساس گوش آسیب بزند و کاهش شنوایی را تشدید کند.همچنین، اجتناب از استفاده طولانی‌مدت از هدفون‌ها با صدای بلند توصیه می‌شود. در پایان باید گفت برای درمان کم شنوایی سالمندان، اجازه دهید تا یک مرکز پزشکی خبره، شما را در این زمینه راهنمایی کند. برای اینکه بهترین انتخاب را داشته باشید، باید بهترین مرکز پزشکی جهت درمان کم شنوایی سالمندان را انتخاب کنید. کلینیکی با تجربه و با سابقه که در این امر می‌تواند شما را راهنمایی نماید.

پزشکان می‌توانند بر اساس نوع و شدت مشکل شنوایی، درمان‌های مناسبی مانند سمعک، کاشت حلزون یا داروها را تجویز کنند. ایجاد یک محیط مناسب برای سالمندان کم شنوا می‌تواند تأثیر زیادی بر کیفیت زندگی آنان داشته باشد. این محیط باید به گونه‌ای باشد که کمترین میزان نویز و صدای مزاحم را داشته باشد. استفاده از فرش‌ها و پرده‌های ضخیم می‌تواند به کاهش بازتاب صدا و نویز کمک کند. همچنین، استفاده از دستگاه‌های تقویت‌کننده صدا مانند تلویزیون‌های با زیرنویس یا تلفن‌های با تقویت‌کننده صدا می‌تواند مفید باشد. وقتی این سلول های عصبی شروع به تحلیل رفتن و تخریب شدن می‌کنند روز به روز شنوایی فرد کمتر می‌شود و کم شدن شنوایی در افراد باعث به هم خوردن تعادل و نظم کارهای روزانه شان می شود.

در نهایت، توجه به نیازهای سالمندان و پرستاران می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی همه اعضای خانواده کمک کند. پیش از هر چیز فرد سالمند باید مشکلات شنوایی خود را پذیرفته و اطرافیان خود را در جریان این مشکل قرار دهد. پس از آن، با مشورت با پزشک و بررسی میزان کاهش شنوایی، باید یکی از دو روشی که برای درمان کم شنوایی در سالمندان در این متن به آن‌ها اشاره شد را انتخاب نموده و انجام دهد. همانطور که گفتیم یکی از روش‌ها برای بهبود شرایط سالمند مبتلا به کم شنوایی، استفاده از سمعک است. به همین دلیل برای مراقبت و نگهداری از سالمندانی که دچار مشکلات کم شنوایی هستند، باید از پرستار سالمند کمک گرفت.

در بیشتر مواقع کم شنوایی می‌ تواند هر دو گوش سالمندان را تحت تأثیر قرار دهد. این نوع عارضه در برخی از افراد، از اوایل ۵۰ سالگی شروع شده و در صورت عدم کنترل و درمان نیز به‌ مرور زمان می‌ تواند بدتر شود. ناشنوایی در سالمندان، در ابتدا بر توانایی شنیدن صداهایی با فرکانس بالا همانند گفتار تأثیر گذاشته و افرادی که مبتلا به این نوع عارضه هستند، در رابطه با آن‌ چه که دیگران می‌ گویند، دارای درک دشوار تری می باشند. با افزایش سن، بدن انسان دچار تغییرات فراوانی می‌شود و برخی عملکردها مانند شنوایی، به مرور زمان کاهش می‌یابد. کم شنوایی یکی از شایع‌ترین مشکلات سالمندان به شمار می‌آید و عموماً به دلایل فیزیولوژیکی مانند تغییرات داخلی گوش، مشکلات عصبی و یا آسیب دیدن اعصاب شنوایی رخ می‌دهد. این وضعیت که به‌اصطلاح علمی “پیرگوشی” یا “پرزبایکورزیس” نامیده می‌شود، اثرات گسترده‌ای بر کیفیت زندگی سالمندان دارد و همچون فشار خون در سالمندان، نیاز به توجه و مراقبت ویژه دارد.

ترجیحاً بسته به مورد به درمان کم شنوایی با لیزر یا مداخله جراحی با کاشت حلزون متوسل شود. برخی از مردم می پرسند، آیا درمان کم شنوایی  از طریق مصرف برخی گیاهان دارویی  امکان پذیر است؟ با توجه به دستور العمل های طبیعی، اگرچه هیچ مدرک علمی قوی برای این وجود ندارد. با این حال، برخی از گیاهان دارویی با برخی موارد در درمان نارسایی شنوایی مؤثر بوده اند، اما توصیه نمی شود که به چنین نسخه هایی بپردازید، مگر پس از مشورت با پزشک. در گام دوم، سالمند ممکن است دچار کاهش اعتماد به نفس شده و کم کم از ارتباطات اجتماعی و بسیاری از فعالیت های خود چشم پوشی کند. افسردگی و انتخاب کنج نشینی و انزوا از دیگر عوارضی است که کم شنوایی می تواند در سالمند ایجاد کند.

علی الخصوص اینکه برخی از این مشکلات مانند پیرگوشی، تنها مختص سالمندان است و در افراد جوان مشاهده نمی شوند. حفظ قدرت شنوایی در سالمندان، اهمیت زیادی داشته و تاثیرات فراوانی بر تمامی جنبه‌های زندگی آنان دارد. افراد مسن بدون داشتن حس شنوایی، به مرور گوشه گیر شده و از انجام کارهای روزمره خود عاجز می‌شوند. خانواده‌ها و مراقبان باید با صبر و حوصله به سالمندان گوش دهند و از هرگونه رفتار تند یا نادیده‌گیری پرهیز کنند. همچنین، تشویق سالمندان به شرکت در فعالیت‌های اجتماعی و گروه‌های حمایتی می‌تواند به بهبود وضعیت روانی آنان کمک کند.

از سوی دیگر، برخی معتقدند که روش های گیاهی درمان کم شنوایی در بزرگسالان بی اثر است. زیرا پزشکی پیشرفت زیادی کرده است و به غیر از درمان کم شنوایی در سالمندان با گیاهان دارویی، گزینه های پزشکی موثر زیادی وجود دارد. ضعف شنوایی به سادگی قابل تشخیص بوده و می ‌توان آن را درمان نمود همین روند درمانی می‌ تواند به‌ طور کلی برای قوای شناختی مفید باشد، اگرچه تاثیر چشمگیری بر مکان نگذارد. وجود ارتباط بین ضعف شنوایی و زوال عقل در سالمندان امکان ‌پذیر می‌باشد، اما تحریک نشدن قوای ذهنی در میان سالمندانی که شدیدا دچار مشکلات شنوایی هستند هم می ‌تواند نقش مهمی در این زمینه ایفا بکند. این امر می تواند کم کم بر رفتارهای فردی و اجتماعی سالمند تأثیر بگذارد. در گام اول امکان دارد سالمند برای آنکه ارتباطات صمیمی خود با اعضای خانوده یا پرستار سالمند را از دست ندهد، مشکل شنوایی خود را انکار کند.

جهت مشاوره و آگاهی از خدمات این مرکز می توانید به پیج اینستاگرام تهران درمان مراجعه کرده و یا از طریق شماره های موجود در سایت اقدام نمایید. موسسه همپای سلامت زندگی، یکی از معتبرترین و شناخته‌ شده‌ ترین مجموعه‌ های ارائه خدمات پرستاری در منزل بوده و با شماره‌ی ثبت ۶۱۴۹۵۶، دارای بیش‌ از ۷ سال تجربه حرفه‌ ای در این زمینه است. تیم پرستاری مشغول به فعالیت در این مؤسسه، همگی دارای مهارت، تخصص و تجارب حرفه‌ ای در این زمینه هستند و خدمات خود را در بالاترین سطح کیفی در سراسر استان تهران ارائه می‌ دهند. یکی از مهم‌ ترین مهارت‌ های لازم برای مراقبت از سالمندان ناشنوا، کمک به برقراری ارتباط سالمندان با دیگران از طریق آموزش‌ های لازم و همچنین ترویج استقلال آن‌ ها است. مراقبان می‌ توانند از طریق آموزش‌ های تخصصی در این زمینه، برقراری ارتباط را به سالمندان ناشنوا یاد داده و سبب بهبود کیفیت زندگی و استقلال آن‌ ها شوند. باید تاکید شود که مراجعه به موقع به متخصصین در خصوص درمان مشکلات شنوایی برای سالمندان اهمیت زیادی دارد.

انجام تمرینات ذهنی مانند حل جدول‌های کلمات متقاطع، یادگیری زبان جدید، یا پازل‌های شنیداری می‌تواند به تقویت ارتباط بین مغز و سیستم شنوایی کمک کند. تقویت مغز از تحلیل شنوایی جلوگیری کرده و کمک می‌کند تا سالمندان صداها را بهتر و سریع‌تر پردازش کنند. انجام تمرینات شنیداری به سالمندان کمک می‌کند تا توانایی تشخیص و پردازش صداها را تقویت کنند. این تمرینات شامل گوش دادن به صداها در محیط‌های مختلف، شناسایی صداها، و تلاش برای درک مکالمات در محیط‌های شلوغ است. بازی‌های شنیداری و نرم‌افزارهای آموزشی مخصوص سالمندان نیز می‌توانند در تقویت مهارت‌های شنوایی کمک کنند.

نیاز به پرستار سالمند در منزل برای نگهداری افراد مسن و بیمار، نقش بسیار مهمی در آسایش خانواده و سالمندان دارد. این پرستاران با درک نیازهای خاص سالمندان و فراهم کردن حمایت‌های لازم، می‌توانند به حفظ سلامت و خوشحالی این افراد کمک کنند. انتخاب یک پرستار مناسب با ویژگی‌های اخلاقی و جسمانی مطلوب، می‌تواند تأثیر بسزایی بر زندگی سالمند و خانواده‌اش داشته باشد. همچنین توجه به حقوق و شرایط کاری پرستاران نیز از اهمیت بالایی برخوردار است، چرا که این امر می‌تواند به افزایش انگیزه و کیفیت خدمات آن‌ها منجر شود. با کمک گرفتن از شرکت خدمات پرستاری کیان مهر در تهران می توانید با خیال راحت در تمامی مدت قرارداد، نیاز به پرستار سالمند را برطرف نمایید.

در برخی از موارد شناسایی علت این نوع از کم شنوایی یا ناشنوایی غیرممکن بوده و به همین دلیل غیرقابل درمان است. برای صحبت و برقراری ارتباط با سالمندان ناشنوا، باید صدای خود را تا آستانه شنوایی سالمندان بالا برده و از فریاد زدن برای برقراری ارتباط جلوگیری کنید. زیرا صدا های بسیار بلند، می‌ توانند آسیب بیشتری به شنوایی سالمندان وارد کرده و علاوه‌ بر عدم برقراری ارتباط مناسب، می‌ تواند سبب ناراحتی افراد مسن شود. پیشرفت‌های فناوری در زمینه کمک به کم شنوایان، فرصت‌های جدیدی برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان فراهم کرده است. از جمله این تکنولوژی‌ها می‌توان به دستگاه‌های شنیداری هوشمند، نرم‌افزارهای ترجمه همزمان و اپلیکیشن‌های موبایلی اشاره کرد که به سالمندان کمک می‌کند تا ارتباطات بهتری داشته باشند و از انزوا دور بمانند.

{

نکاتی برای برقرای ارتباط با ناشنوایان و کم شنوایان

|}

مراقبت و نگهداری از سالمند ناشنوا نیز نسبت‌ به سایر سالمندان، برای انتقال مفاهیم و درک افراد مسن بسیار حساس‌ تر است و بنابراین نیازمند افراد با حوصله، دلسوز و بسیار صبور می‌ باشد. جهت دریافت خدمات مراقبت و نگهداری از سالمند در منزل می‌ توانید از خدمات پرستاری مؤسسه همپای سلامت زندگی استفاده نموده و در بالاترین سطح کیفیت، از سالمند عزیز خود در منزل مراقبت نمایید. بعد از اینکه با علل کم شنوایی در بزرگسالان آشنا شدیم، هر فردی باید دلایل بالا برای اختلال شنوایی در سالمندان را در خود بررسی کند. و اگر می‌داند که دلیلی از این دلایل قبلی وجود دارد، باید در اسرع وقت به پزشک مراجعه کند تا بهترین روش‌های درمان نارسایی شنوایی در سالمندان را که با شرایط او مناسب است، تعیین کند. مشکلات شنوایی در سنین سالمندی می توانند به صورت وزوز گوش، کاهش وضوح صداها، عدم تشخیص صداها یا برخی از حروف از همدیگر و ..

این ضربه ها تاثیر بیشترشان روی سالمندان است زیرا آنها دارای بدن ضعیفی هستند. ۲- با گذشت زمان و بالا رفتن سن افراد بیماریهای مختلفی در سالمندان به وجود می آید، که شایعترین آنها کم شدن شنوایی افراد است. وقتی سلولهای  عصبی شروع به از بین رفتن کنند، شنوایی گوش رفته رفته کمتر می شود تا زمانی که فرد مجبور است برای شنیدن از سمعک استفاده کند. ۱ -برخی از افراد از همان بدو تولد بعضی از بیماری ها را با خود به دنیا می‌آورند و این بیماری ها در ژن آنها وجود دارد که با مرور زمان خود را بیشتر بروز می دهند. پس علت ارثی و ژنتیکی بودن یکی از علت های مهم در بیماری اختلال شنوایی در سالمندان است. سالمندان مبتلا به کاهش شنوایی مرکزی در مقایسه با دیگر سالمندان بدون چنین مشکلی، دو برابر بیش دچار به اختلال شناختی خفیف می‌باشند.

    {
  • این خدمات به صورت 24 ساعته و در همه روز های سال توسط مرکز پرستار اول، ارائه می‌شود.
  • |}
  • دانشمندان عقیده دارند که استفاده از سمعک، هم مغز را سالم ‌تر نگه می ‌دارد و هم ارتباط کلامی را در سالمندان ارتقا می ‌دهد و در نتیجه از همین راه به پیشگیری از ابتلا به زوال عقل در سالمندان  یاری می ‌کند.
  • {
  • یکی ازمشکلاتی که در دوران پیری به سراغ سالمندان و حتی اشخاصی که وظیفه پرستاری را برعهده دارند.
  • |}
  • پرستاران سالمندان در بیمارستان ها، کلینیک ها، خانه های سالمندان یا جوامع بازنشستگی کار می کنند.
  • علائم و نشانه های پیرگوشی یا کم شنوایی در سنین بالا متفاوت می باشند.
  • {
  • در این مقاله از سایت امن و آرام، درباره اهمیت شنوایی برای سالمندان، راهکارهای ساده برای تقویت شنوایی، عوامل موثر بر کاهش شنوایی سالمندان و سایر نکات مهم در این خصوص توضیحاتی آورده شده است.
  • |}

در آخر اگر به هیچ طریقی نتوانستید با او ارتباط برقرار کنید تمام صحبت های خود را روی کاغذ بیاورید. با استخدام  پرستار سالمند از سالمندانی که کم شنوا هستند مراقبت کیند. گاه ممکن است مشکلات شنوایی در اثر مصرف طولانی مدت برخی از داروها مانند داروهای سرطان، آسپرین و یا برخی از آنتی بیوتیک ها نیز بروز پیدا کنند. عواملی مانند پیری زودرس حلزون و حساسیت حلزون گوش به که به طور ژنتیکی رخ می‌دهد، باعث پیرگوشی خواهد شد. در برخی از کشورها، اداره رفاه اجتماعی یا برخی سازمان های غیردولتی به افراد سالمند برای تهیه سمعک به قیمت یارانه ای کمک می کنند.کارکنان بهداشتی محلی بهتر است با این سازمانها ارتباط داشته باشند.

این قرار گرفتن در معرض این محرک‌ها مکرر است و اغلب به عنوان “صدای پس زمینه” در نظر گرفته می‌شود که بر توانایی‌های شنوایی افراد تأثیر می‌گذارد. نمونه‌هایی از محرک‌های مرتبط با اجتماعی، صداهای مداوم ناشی از ترافیک، لوازم خانگی، موسیقی، تلویزیون و رادیو هستند. قرار گرفتن انباشته در معرض این صداها در طول سالیان متمادی می‌تواند منجر به وضعیتی شبیه به پیری گوش شود. با افزایش سن سالمندان، کاهش شنوایی بر اثر تحلیل عصب انتقال دهنده صدا از گوش به مغز ظاهر می گردد. در اغلب موارد کاهش شنوایی می تواند با یک وسیله کمک شنیداری مثل سمعک اصلاح گردد. شما عزیزان می‌ توانید برای استفاده از با کیفیت‌ ترین خدمات مراقبت و پرستاری از سالمندان در منزل، با موسسه همپای سلامت زندگی در تهران تماس گرفته و تمامی راهنمایی‌ ها و اطلاعات لازم را از مشاورین ما دریافت نمایید.

به عنوان مثال، آموزش به سالمندان برای لب‌خوانی یا استفاده از زبان اشاره می‌تواند کمک بزرگی در بهبود ارتباطات آنها داشته باشد. استرس و خواب ناکافی می‌توانند بر عملکرد شنوایی تأثیر منفی بگذارند. سالمندانی که دچار استرس‌های مداوم هستند، ممکن است مشکلات بیشتری در شنیدن و تمرکز بر روی مکالمات داشته باشند. تمرینات آرامش‌بخش مانند یوگا، مدیتیشن، و تمرینات تنفسی به کاهش استرس و بهبود کیفیت خواب کمک کرده و در نتیجه عملکرد شنوایی را تقویت می‌کنند. شنوایی تنها به گوش‌ها مربوط نیست، بلکه مغز نقش مهمی در پردازش و تفسیر صداها دارد.

کم شنوایی به خصوص هنگامی که عمیق و شدید باشد؛ تاثیر مخرب و وسیعی روی سلامت جسمی، آسایش عاطفی وروانی، حدت ذهنی ارتباط اجتماعی، روابط خانوادگی، عزت نفس و روی عملکرد کاری یا استخدام افراد دارد. علائم و نشانه های پیرگوشی یا کم شنوایی در سنین بالا متفاوت می باشند. در بیشتر سالمندان، کم شنوایی بصورت تدریجی رخ می دهد؛ و در طول مدت 15 تا 20 سال قبل از نیاز به اقدام اصلاحی ، پیشرفت کرده است. کم شنوایی که با افزایش سن و طی این پروسه شکل می گیرد، به طور معمول دائمی، دوطرفه و حسی عصبی است. با توجه به گزارشات می توان گفت، که مردان در ابتدا توانایی شنیدن فرکانس های بالا را ازدست می دهند؛ و زنان برعکس مردان، در فرکانس های پایین دچار کم شنوایی می شوند. بله، کم شنوایی می‌تواند به افسردگی، انزوای اجتماعی و کاهش کیفیت زندگی منجر شود.

به عبارت دیگر، می توان آنها را از جمله عوارض بیماری های مذکور دانست. دیابت، بیماری های قلبی و عروقی، فشار خون بالا، بیماری های عفونی مربوط به گوش و حلق و بینی و … از جمله بیماری هایی هستند که می توانند زمینه ساز کم شنوایی یا حتی ناشنوایی در سالمندان شوند. هر گونه آسیب به گوش میانی یا گوش داخلی که موجب شود انتقال امواج صوتی به حلزون گوش به درستی صورت نگیرد در این گروه از مشکلات شنوایی قرار می گیرد. عفونت گوش یا جرم گرفتن بیش از حد آن، پاره شدن پرده گوش و همچنین آسیب به استخوانچه های گوش میانی از جمله دلایلی هستند که می توانند موجب کم شنوایی انتقالی شوند. این نوع از کم شنوایی اگر به سرعت تشخیص داده شده و علت یابی شود قابل درمان است. این علت برای کسانی است که کم شنوایی ناشی از قرار گرفتن مداوم در معرض صدا و غیر مرتبط یا مرتبط با شغلشان است.

مشکل کم شدن شنوایی مرکزی در سالمندان با توانایی مغز در پردازش صدا هم دارای ارتباط می‌باشد که در این حالت سالمندان اصولاً عنوان می کنند که  می توانم بشنوم اما متوجه نمی‌شود. کم شنوایی موجب می شود سالمند صداها را به خوبی نشنود و در دریافت مفهوم سخنان مخاطب خود به مشکل برخورد کند. به همین دلیل فردی که با او سخن می گوید ناچار است بلند بلند و شمرده شمرده صحبت کند و یا گاها از حرکات دست یا به عبارتی از زبان اشاره استفاده نماید. اگر فرد سالمند ناشنوایی که از او مراقبت می‌ کنید، دارای سواد خواندن است، به‌ راحتی می‌ توانید از طریق نوشتن با او ارتباط برقرار کنید. خدمات ما پرستاری در منزل برای سالمندان ، کودکان و بیماران است و این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است از پزشک یا متخصص مربوطه مشورت بگیرید.

Contact Us
naser rasouli
Email: acrotic.info@gmail.com
Phone: 0098914562900
tehran
tehran, iran, iran

سالمندان کم شنوا ممکن است از برقراری ارتباط اجتناب کنند و این امر تأثیر منفی بر روحیه آن‌ها دارد. در کنار تأثیرات جسمی، کم شنوایی می‌تواند عوارض روانی و اجتماعی نیز به دنبال داشته باشد. این شرایط ممکن است سبب بروز مشکلاتی همچون افسردگی، انزوای اجتماعی و حتی زوال عقل شود. از این رو، آگاهی از علائم، عوارض و روش‌های درمانی آن، به‌ویژه برای اعضای خانواده و پرستارن سالمند، اهمیت ویژه‌ای دارد. مشکلات شنوایی در برخی از سالمندان در اثر بیماری های دیگر به وجود می آیند.

کم شنوایی در سالمندان یک بیماری بسیار شایع است که در افراد بالای 65 سال خود را نشان می‌دهد. پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مطلب با ما همراه شوید تا اطلاعات کافی درباره روش‌های کنار آمدن با کم شنوایی در سالمندان نیز بدست آورید. یکی از روش‌های مؤثر در بهبود کیفیت زندگی سالمندان کم شنوا، استفاده از وسایل کمک شنوایی مانند سمعک است. انواع مختلفی از سمعک‌ها وجود دارد که بسته به نوع و شدت کم شنوایی و نیازهای فردی، قابل تنظیم و استفاده هستند. کم شنوایی در سالمندان یکی از مشکلات شایع است که می‌تواند تأثیر زیادی بر کیفیت زندگی آنان داشته باشد.

پرستار سالمند یکی از انواع خدماتی است که در مجموعه چتر فیروزه‌ای به همشهریان عزیز ارائه می‌شود. شما می‌توانید برای استخدام پرستار سالمند و مراقبت و نگهداری از سالمند در منزل با شماره‌های موجود در سایت تماس گرفته و درخواست اعزام پرستار شبانه روزی و یا نیمه وقت نمایید. پیر گوشی و کم شنوایی در سالمندان یک پدیده رایج و طبیعی است، اما با استفاده از تکنولوژی‌های مناسب و حمایت اجتماعی، می‌توان اثرات منفی آن را کاهش داد و کیفیت زندگی را بهبود بخشید. اقدامات پیشگیرانه مانند مراقبت از سلامت گوش و معاینات منظم نیز می‌توانند به تشخیص و مدیریت بهتر این مشکل کمک کنند. شما می توانید جهت تست شنوایی و درمان و یا پیشگیری از مشکلات شنوایی با شرکت خدمات پرستاری در منزل ارسطو در تماس باشید. این مجموعه با بهرمندی از یک تیم قوی و پرسنل مجرب در تلاش است تا خدمات با کیفیتی را به شما عزیزان ارائه دهد.

برای بهبود کم شنوایی در سالمندان لازم است تا به مراکز خدمات درمانی مراجعه کنید. پزشک حاضر در مرکز پس از انجام معاینات لازم علت کم شنوایی در سالمند را تشخیص می دهد و در صورت بهبود، روش های آن را آغاز می‌کند. این مطلب با هدف بررسی بیشتر علت کم شنوایی گوش در سالمندان نگارش شده است. کاهش شنوایی در سالمندان می‌تواند به دلایل مختلفی مانند افزایش سن و پیرگوشی، قرار گرفتن طولانی مدت در معرض صداهای بلند، بیماری‌های مزمن و عفونت‌ها، عوامل ژنتیکی و استفاده از داروهای خاص رخ دهد. سالمندانی که دچار کم شنوایی و یا ناشنوایی می شوند، در مقایسه با دیگر سالمندان برای برقراری ارتباط با دیگران با مشکل مواجه شده و بیشتر احساس تنهایی و انزوا خواهند کرد.

این پرستاران باید بتوانند به بیمارانی که سیستم ایمنی بدنشان به خطر افتاده و عملکردهای بدنشان رو به وخامت است، مراقبت کنند. به طور معمول، پرستاران سالمند، RN هایی با مدرک لیسانس علوم در پرستاری (BSN) هستند. بعد از تصمیم خانواده ها مبنی بر استخدام پرستار سالمند، می بایست فردی مطمئن را در نظر گرفته و والدین عزیز را به آنها سپرد. از این روز کمک گرفتن از شرکت خدمات پرستاری می تواند خیال خانواده ها را در صورت بروز مشکل راحت نماید. مراکز خدمات پرستاری به دلیل سابقه ی چندین ساله می توانند افراد معتمد و از همه مهمتر با تجربه را به شما معرفی نمایند. خدمات پرستاری کیان مهر در تهران با داشتن صدها پرستار سالمند می تواند به تمامی مناطق تهران و ایران نیرو اعزام نماید.

این دستگاه‌ها و فناوری‌ها با تقویت صداها و کاهش نویزهای محیطی، شنوایی را بهبود داده و سالمندان را قادر می‌سازند تا در مکالمات و فعالیت‌های روزمره خود مشارکت بیشتری داشته باشند. با اینکه مشکلات شنوایی برای بیشتر افراد بزرگسال و سالمند به وجود می آید؛ اما تعداد کمی از آنها برای مدیریت آن اقدامی انجام می دهند. به عنوان مثال، تقویت کننده مانند سمعک یکی از مرسوم ترین روش ها برای مراقبت از شنوایی و مدیریت کم شنوایی است. اما تنها کمتر 20 درصد از بزرگسالانی که این ابزار برای آنها مفید است؛ آن را خریداری می کنند. درجه کم شنوایی، سن، جنسیت، وضعیت اقتصادی-اجتماعی، ویژگی های شخصیتی و وضعیت شغلی فرد از عواملی هستند؛ که هرکدام به تنهایی یا به صورت ترکیبی روی چگونگی کم‌شنوایی فرد، اثر می گذارند. یکی ازمشکلاتی که در دوران پیری به سراغ سالمندان و حتی اشخاصی که وظیفه پرستاری را برعهده دارند.

از این رو خانواده‌ها باید قبل از انتخاب پرستار، تحقیقات لازم را انجام دهند و از تجربیات دیگران در انتخاب شرکت مناسب بهره ببرند. برگزاری جلسات مصاحبه و آشنایی با پرستار قبل از استخدام می‌تواند به خانواده‌ها کمک کند تا انتخاب بهتری داشته باشند. همچنین، بررسی سوابق و مدارک پرستار نیز از اهمیت بالایی برخوردار است تا اطمینان حاصل شود که پرستار دارای مهارت‌های لازم و تخصص‌های مورد نیاز است. بنابراین جای تعجب ندارد که برخی از سالمندان صرفا به دلیل پیری و افزایش سن دچار کم شنوایی می شوند. ارثی و ژنتیکی بودن یکی از دلایل مهم در بیماری اختلال شنوایی در سالمندان است. اگر کم شنوایی شما به اندازه کافی قابل توجه است و باعث کیپ شدن گوش شما شده، ممکن است برای برقراری ارتباط با دیگران به نوعی سمعک یا سایر سمعک‌ها معمول و ویژه نیاز داشته باشید.

ممکن است برای انجام شنوایی شناسی به متخصص شنوایی، شنوایی شناس ارجاع داده شوید. ادیوگرام آزمایشی است که در آن صداها از طریق هدفون در یک گوش پخش می‌شود. اگر فردی نتواند صداهای خاصی را بشنود این نشان می دهد که درجاتی از کاهش شنوایی وجود دارد. موسسه پرستاری همپای سلامت زندگی با نزدیک به یک دهه سابقه درخشان در اعزام پرستار به منزل جهت ارائه خدمات پرستاری از کودک، سالمند و بیمار ارائه خدمات می نماید. بسیاری از سالمندان ناشنوا، به‌ دلیل عدم یادگیری مهارت‌ های لازم، به‌ سختی با اطرافیان ارتباط برقرار کرده و به‌ همین دلیل بیشتر دچار افسردگی و انزوا خواهند شد.


اینجا کلیک کنید